MMA

Chandler spreman za obračun protiv McGregora u prosincu, no Dana White u to ne vjeruje

Američki MMA borac Michael Chandler već mjesecima čeka meč protiv Conora McGregora, koji je trebao predvoditi UFC 303 priredbu, no Irac je otkazao nastup zbog ozljede.

Chandler ne odustaje od mogućeg okršaja protiv najveće UFC-ove zvijezde, te je nedavno izjavio kako se do kraja godine nada tom meču.

– Prosinac je za Conora i mene ispisan na sve strane. Mogli bi se tada boriti – kazao je Michael Chandler i nastavio:

– Ima dovoljno vremena za oporavak i povratak u trening kamp. Prosinac ima smisla. Ljudi vole nasilje koje donosim u oktogon i očito je da je Conor McGregor najveće ime u borilačkim sportovima. Budemo li se Conor i ja borili, napokon ću staviti točku na ovu veliku sagu. Ali postoji još opcija.

A Conor McGregor je izvan kaveza više od tri godine. Irac je slomio nogu u dvoboju protiv Dustina Poiriera i odmah je bilo jasno kako ga čeka duga pauza, a sada se ona itekako odužila.

Iako je Chandler govorio u mogućem meču protiv McGregora u prosincu, UFC-ov izvršni direktor Dana White u to ne vjeruje.

– Razgovarali smo i Conor se želi vratiti borbama. Nešto ćemo smisliti, ali to neće biti ove godine. Njegov povratak neće biti u prosincu – istaknuo je Dana White.

Možda Irca više ni nećemo gledati u oktogonu koji je nakon Whiteovih izjava poručio kako se sprema za povratak.

‘Ah Dana, prosincu je taj mjesec! Zaključi kalendarsku godinu pobjedničkim eventom! Što je sad ovo? Sljedeći mjesec odlazim na visinske pripreme za meč. PROSINAC! Recite Dani i UFC-u da želite prosinac!, poručio je Conor McGregor u objavi na X-u.

Odgovori

Back to top button