Boks

Jake Paul priznaje kako u meču protiv Mikea Perryja mnogo riskira uoči okršaja s Mikeom Tysonom

Youtuber Jake Paul ovog se vikenda vraća u boksački ring protiv Mikea Perryja, a posljednjem je intervjuu priznao kako s tom borbom mnogo riskira uoči okršaja s Mikeom Tysonom koji je odgođen za studeni.

Naime, kako je prvo bilo planirano, Paul i Tyson trebali su se ove subote boriti u Teksasu, no prije nekoliko tjedana boksačka legenda je imala problema s čirom, te je dvoboj odgođen.

Paul je u međuvremenu pronašao novog protivnika, te će na priredbi u Tampi boksati protiv bivše UFC-ove zvijezde Mikea Perryja, koji je trenutačno jedan od najboljih boraca u boksu bez rukavica.

Ovih je dana još jednom objasnio što mu znači borba protiv Mikea Tysona.

– Mike je najopakiji čovjek na svijetu, jedan od najvećih teškaša, ako ne i najveći svih vremena s toliko mnogo iskustva – rekao je Jake Paul i dodao:

– Nisam mogao vjerovati kada smo dogovorili meč, bio sam jako sretan. Znali smo o tome razgovarati, a onda se odjednom samo dogodilo i pretvorilo u nešto veliko.

Nekadašnja Disneyeva zvijezda otkriva i zbog čeka je dogovorio dvoboj s Mikeom Perryjem.

– Mnogi misle da sam lud što se okrećem Mikeu Perryju. Pitaju me zašto riskiram jer bih mogao izgubiti najveću zaradu u svom životu protiv Mikea Tysona. Znam da je rizik, jer Perryja je nasilnik, neporažena legenda i lako prima udarce, brz je, atletski građen, snažno udara, voli se boriti, a mene to silno motivira – rekao je Jake Paul i dodao:

– Samo takvim razmišljanjem mogu pobijediti. No ja trebam iskustvo i moram ostati aktivan. Ne bojim se nikoga, spreman sam se boriti bilo kada, bilo gdje i protiv bilo koga, ne mogu samo reći da sam gotov. Želim postati svjetski prvak i premašiti svoja očekivanja. I neću stati dok ne ispunim svoj cilj i postati svjetski prvak u kruzer kategoriji.

Odgovori

Back to top button