Boks

Teddy Atlas vjeruje kako je rujanska priredba u Londonu prilika Canelu za dobru zaradu

Legendarni boksački komentator i trener Teddy Atlas vjeruje kako bi Canelo Alvarez svoju sljedeću borbu trebao imati u Londonu.

Neprikosnoveni prvak u supersrednjoj kategoriji zadnji se put borio u svibnju kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Jaimea Munguiju.

Posljednjih se dana u medijima provlači vijest kako bi sljedeći protiv meksičke boksačke zvijezde trebao biti Britanac Chris Eubank Jr., a njihova borba bi se mogla dogoditi u rujnu na Otoku.

A taj prijedlog je postao još zanimljiviji, jer će UFC organizirati event upravo na Dan neovisnosti Meksika, što znači da je malo vjerojatno da će se istog dana u Las Vegasu održati i boksačka priredba.

Alvarez ima 33 godine i sigurno sada želi dogovoriti što više zanimljivih i atraktivnih borbi kojima bi osigurao financijsku budućnost, a Atlas je borbu protiv Eubanka Jr.-a u Londonu označio kao potez za odličnu zaradu.

– Ako ga dovedu u London, to je potez kojim svi mogu dobro zaradi – rekao je Teddy Atlas, pa nastavio:

– Uvijek želite najveću i najbolju publiku. Neće imati meč na Dan neovisnosti Meksika, pa može doći u London. A jedina prijetnja Canelu je vrijeme, može iznenada ostarjeti ili se poskliznuti. Vrijeme ide, a on ima privilegij da može birati suparnike. Eubank i Berlanga su njegovi mogući protivnici. Canelo je uvijek u prednosti, jer se oko njega stalno vrti novac.

Boksačku priredbu 21. rujnu na Wembleyu predvodit će teškaški obračun između Anthonyja Joshue i Daniela Duboisa za pojas IBF-ovog prvaka.

Odgovori

Back to top button