Boks

VIDEO Mike Tyson upozorio Jakea Paula, te istaknuo što među njima pravi razliku

Kako se približavala borba protiv Jakea Paula, boksačka legenda Mike Tyson pokazuje svoju mračniju stranu koja je također bila dio njegovog imidža tijekom karijere.

Iron Mike je u svojim najboljim godinama sijao strah među svojim protivnicima zbog svog nevjerojatno moćnog udarca. Ta mu je snaga donijela svjetske naslove i fantastičnih 88 posto pobjeda nokautom.

Tyson će se 15 studenoga na priredbi na AT&T stadionu u Arlingtonu boriti protiv Problematičnog djeteta, a event će se prenositi na Netflixu.

Jake Paul je od bivše Disneyeve zvijezde i popularnog youtubera boksačku slavu stekao pobjedama protiv bivših UFC-ovih boraca kao što su Anderson Silva, Tyron Woodley, Nate Diaz,…

Ovih je dana Netflix objavio video najavu priredbe koja uskoro slijedi, u kojoj 58-godišnji Mike Tyson poručuje trideset godina mlađem Jakeu Paulu:

– Neću učiniti ništa ako ne riskiram, pa makar se osramotio. Želim se boriti protiv tog mladog papka. On je umjetno stvoreni ubojica. Ja sam rođeni ubojica. Definira me težak rad. Ja sam osloboditelj. Stvorio sam tipove kao što su Jake Paul – kazao je Mike Tyson.

Boksačka legenda ističe kako Paul nije rođeni (ubojica) borac, dok je on cijeli život posvećen borbama u ringu.

Problematično dijete je nakon pobjede nokautom protiv bivšeg UFC-ovog borca Mikea Perryja, koji danas nastupa za BKFC, pozvao Tysona na okršaj.

– Mike, volim te, ali preuzet ću tvoje prijestolje! – rekao je Jake Paul.

Netflix je ovim ‘trailerom’ najavio trodijelni dokumentarni film koji prati Tysona i Paula u njihovom trening kampu. Serijal će se zvati ‘Countdown’, a prve dvije epizode bit će dostupne 7. studenog, a treća pet dana kasnije.

Odgovori

Back to top button