Boks

Tyson Fury najavio kako će revanš protiv Usyka završiti na poseban način

Prva teške kategorije Oleksandr Usyk i Tyson Fury pripremaju se za revanš koji je dogovoren za 21. prosinca u Saudijskoj Arabiji.

Bit će to njihov drugi međusobni okršaj nakon što je sredinom svibnja Ukrajinac podijeljenom odlukom sudaca svladao Kralja Cigana i postao apsolutni prvak kraljevske divizije.

Furyju je to bio prvi poraz u karijeri, te je odmah nakon dvoboja zatražio uzvratni meč protiv Usyka. No bivšeg prvaka poraz nije obeshrabrio.

Britanac je borbu u svibnju nazvao ‘poštenom Usykovom pobjedom’, te je obećao kako će u uzvratu biti ‘malo više usredotočen’ na svog protivnika.

– Svima je jasno kako svaki moj revanš završava na jednak način – nokautiram protivnika – kazao je Tyson Fury i dodao:

– Protiv koga god sam se borio više puta, taj je bio nokautiran u revanšu. Predviđam da će se tako nešto slično dogoditi u drugoj borbi protiv Usyka.

Kralj Cigana vjeruje kako će borba ići onako kako on želi, te se kroz kamp dobro pripremiti za uzvratni meč. Ističe, kako neće previše komplicirati pripreme.

– Imam dobar plan priprema i sada mi ostaje marljivo trenirati, pravilno se hraniti, rano ići na spavanje i rano se buditi, raditi prave stvari, slušati ljude oko sebe, a ostalo je u Božjim rukama – podvukao je Tyson Fury.

Odgovori

Back to top button