Boks

Teddy Atlas o potencijalnom velikom revanšu: On mora sam izabrati put, već je kroz to prošao

Još se ne zna sljedeći potez Anthonyja Joshue, no bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka i dalje se povezuje s revanšom protiv Daniela Duboisa.

Prošlog je mjeseca Dubois priredio veliko iznenađenje kada je nokautom u petoj rundi svladao AJ-a, kojeg je prethodno tri puta slao u nokdaun.

Nakon borbe se nagađalo kako bi Joshuina karijera mogla otići u nekoliko smjerova, a bilo je i onih koji su mu savjetovali da ode u mirovinu.

Promotor Eddie Hearn je najavio kako će Anthony tražiti revanš protiv Daniela, no Teddy Atlas, bivši trener Mikea Tysona, vjeruje kako AJ mora sam donijeti odluku.

Nakon što je 2019. izgubio protiv Andyja Ruiza, Joshua je iskoristio klauzulu za revanš i odmah riješio seriju uvjerljivom pobjedom.

– Anthony Joshua je već dugo vremena u boksu. Bio je prvak, izgubio je, vratio se i osvojio naslov, svi ga vole u domovini. Anthony Joshua mora sam donijeti odluku i odlučiti što je za njega najbolje – rekao je Teddy Atlas i nastavio:

– Bude li Anthony Joshua i njegovi ljudi iz tima odmah tražili revanš, vjerujem kako je je dovoljno iskusan da to učini. Već je kroz to prošao kao protiv Andyja Ruiza. U prvom meču se nije prilagodio, napravio je izmjene, vratio se i pobijedio. Ako Anthony Joshua izabere taj put, onda bi trebao to učiniti.

Odgovori

Back to top button