MMA

Conor McGregor prihvatio borbu protiv Dustina Poiriera

Borilački spektakl između Dustina Poiriera i Conora McGregora je napokon potvrđen. Njihov treći međusobni okršaj predvodit će UFC 264 priredbu koja će se održati 10. srpnja. Nakon Diamondova potpisa to je isto učinio i Notorious, a u svojoj objavi na Instagramu je napisao:

‘Borba je dogovorena, 10. srpnja ćete vidjeti tko je i što Mac zapravo. Prilagodi se i je***o uništi!’

Tako je dogovorena njihova trilogija. Poiriera je 24. siječnja na UFC 257 priredbi pobijedio McGregora nokautom u drugoj rundi. To je bio prvi Conorov poraz nokautom.

Diamond je tako uzvratio irskoj zvijezdi za poraz u rujnu 2014., a tom je pobjedom dobio i svojoj najveći honorar u UFC-u – milijun dolara.

Američki MMA borac ukupno toliko nije zaradio u tri prethodna meča protiv Hookera (150.000 dolara), Khabiba (250.000) i Hollowaya (250.000), a još mu je na račun sjeo i dio zarade od PPV prijenosa.

Poirieru će ta borba protiv McGregora vjerojatno donijetu lijepu zaradu, pa je zato i propustio mogućnost boriti se za naslov prvaka lake kategorije nakon odlaska Khabiba Nurmagomedova.

Bez obzira na to što je prvi izazivač, Diamond je okršaj za naslov prepustio Charlesu Oliveiri i Michaelu Chandleru.

Borba za prvaka predvodit će UFC 262 priredbu koja će se 15. svibnja održati pred punim tribinama Toyota Center dvorane u Houstonu.

Odgovori

Back to top button