Boks

Artur Beterbiev poručio Dmitriju Bivolu što ga čeka u subotnjem okršaju

Sljedećeg vikenda će se u Saudijskoj Arabiji održati velika boksačka priredba koju predvodi meč za apsolutnog prvaka poluteške kategorije između neporaženih Artura Beterbieva i Dmitrija Bivola.

Beterbiev je vlasnik IBF, WBC i WBO pojasa, te iza sebe ima 20 pobjeda, a sve je završio nokautom. Svoj savršeni niz želi zadržati i protiv WBA prvaka Bivola.

Kirgistanac predstavlja najteži izazov za Beterbieva u dosadašnjoj karijeri, jer mnogi smatraju kako Dmitrij ima sve potrebne vještine kako bi zaustavio strašnog kanadskog nokautera rođenog u Dagestanu.

Bivol je često naglašavao kako mu je želja postati apsolutni prvak poluteške kategorije, pa Beterbiev zna kako će možda morati odraditi cijeli meč kako bi ostao sam na tronu.

I dalje vjeruje kako njegova nokauterska moć svakog može zaustaviti, pa tako i talentiranog protivnika kao što je kirgistanski boksač.

– Vidjet ćemo. Stvarno me to zanima. Ne znam. Uvijek se pripremam za 12 napornih rundi – rekao je Artur Beterbiev uoči subotnjeg meča, pa nastavio:

– Ako dobrom uđem u meč svakog mogu nokautirati. Ali istovremeno ne razmišljam o tome, uoči mečeva u mom timu to nije tema razgovora. Nije dobro ako se pripremate za borbu s jednim scenarijem. Treba biti pametniji.

Odgovori

Back to top button