Boks

Otto Wallin savjetuje Joshui: U ovom trenutku mu ne treba revanš protiv Duboisa

U nedavnom britanskom boksačkom okršaju teške kategorije Daniel Dubois je u petoj rundi nokautirao Anthonyja Joshuu i obranio IBF-ov naslov.

Olimpijskog pobjednika se nakon poraza povezuje s nekoliko protivnika, a među njima je uključen obračun protiv Tysona Furyja, Deontaya Wildera, kao i revanš protiv Duboisa.

Švedski teškaš Otto Wallin, bivši rival Anthonyja Joshue i Tysona Furyja, savjetuje AJ-u kako bi sada trebao izbjegnuti revanš protiv svog sunarodnjaka Dinamita.

– Ne bih mu savjetovao, zasad ne vidim razlog za to. Jednostavno bi trebao reći ne. Mislim da mu u ovom trenutku ne treba ne taj revanš – rekao je Otto Wallin i dodao:

– Dubois je napravio jako dobar posao. Joshua mi je izgledao nespremno. Nikad se nije upuštao u tučnjavu. To je bila Duboisova noć, ušao je u ring i lako pogađao Joshuu.

I Danielov trener Don Charles ne bi preporučio Joshui da odmah traži uzvratni meč protiv Duboisa.

– Kad bih Joshui davao savjete, sigurno bih mu sada rekao da ne uskače odmah u revanš protiv Duboisa. On je mlad i gladan lav od 27 godina. Sada vidim za što je sposoban, ali i Joshua. No koga Daniel uzdrma, taj neće čuti posljednje zvono. On je razoran udarač. Moderni Mike Tyson, ali veći – kazao je Don Charles, pa nastavio:

– Za Joshuu postoje i druge borbe. Može se boriti protiv Wildera, to je ogroman meč dva velika boksača koji trebaju pobjedu koja bi obojici mnogo značila za samopouzdanje. Dugo se govori o njihovom obračunu. Ta bi borba imala smisla.

Odgovori

Back to top button