Boks

Daniel Cormier: Bude li Mike Tyson nokautirao Jakea Paula bit će to povratni udarac za sva vremena

Bivša MMA zvijezda, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier iznio je komentar o nadolazećem boksačkom okršaju između Mikea Tysona i Jakea Paula.

Boksačka legenda se 15. studenog vraća u ring protiv popularnog youtubera, koji u ovom dvoboju vidi priliku za veliku novčanu zaradu.

No ono što mnoge smeta je velika razlika u godinama. Naime, 58-godišnji Iron Mike je trideset godina stariji od youtubera Paula.

Cormier smatra kako taj meč nema smisla i jedino što je važno u tom Netflixovom događaju je novac, no i to mu nije potpuno jasno jer su obojica milijunaši.

– Mike Tyson dobro izgleda s 58 godina i shvaćam ga kada govori da se osjeća sjajno. Kada se u ringu nađe s Rafaelom Cordeirom izgleda kao da još nečega ima u njemu i njegovim udarcima, ali onda se vratim na Jakea Paula i njegovog meča s Mikeom Perryjem – kazao je Daniel Cormier i dodao:

– Vidio sam kako je u jednom trenutku Jake Paul bio tako pritisnut da se osjećao nelagodno. Činilo se kako Mike Perry ima priliku. Ali onda Jake odnekud izvukao snagu, te se izvukao jer ima 28 godina. Vratio se i na kraju dokrajčio Mikea Perryja. Zato se 58-godišnjak ne može boriti s trideset godina mlađim protivnikom.

Nekadašnji UFC-ov prvak smatra kako borba između Mikea Tysona i Jakea Paula nije ravnopravna.

– Mike nema rezerve i kada se umori to je to, teško da može dugo ostati na nogama. Ne znam zašto bi se želio boriti s tim mladim klincem? Mislim da Jake Paul u svakom slučaju gubi. Svi vole Mikea Tysona i bude li ga pobijedio, tko zna kako će to fanovi prihvatiti – istaknuo je Daniel Cormier, te podvukao:

– Ali što ako Mike nokautira Jakea? Onda je gotov. Njegova priča je završila. Bio bi to povratni udarac za sva vremena, nešto takvo se još nije dogodilo u sportskoj povijesti.

Prava usporedba borbe u kojoj je među borcima bila velika razlika u godina je ona iz rujna 2021. kada se Evander Holyfield s 58 godina vratio u akciju protiv 14 godina mlađeg Vitora Belforta.

Holyfield je u tom meču izdržao samo 109 sekundi!

Odgovori

Back to top button