MMA

Tom Aspinall otkrio tko su za njega četiri najbolja MMA borca

Englez Tom Aspinall je krajem srpnja na UFC-ovoj priredbi u Manchesteru nokautom protiv Curtisa Blaydesa obranio pojas privremenog prvaka.

Bila mu je to treća pobjeda u nizu i osma u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji, gdje je izgubio samo jednom i to prije dvije godine kada je zbog ozljede koljena predao upravo Blaydesu.

Aspinall je zadnjih tjedana ponovno prozvao Jona Jonesa, koji se priprema braniti naslov protiv Stipe Miočića. Meč je najavljen za studeni, ali još nije službeno potvrđen

A privremeni prvak UFC-ove teške kategorije je u nedavnom intervjuu za SPORTbible otkrio tko su za njega četiri najbolja MMA borca.

– Na broju jedan je Georges St-Pierre, on je jednostavno najbolji svih vremena, teško je to negirati. No Jon Jones u ovom trenutku je nešto utjecajniji od njega, ali ja ću ga staviti na broj dva. Želim se boriti protiv Jonesa – kazao je Tom Aspinall, pa nastavio:

– Demetrious Johnson je na broju tri, on često prođe ispod radara, jer nije tako popularan. No njegove su vještine sjajne. I na četvrtom mjestu je Khabib Nurmagomedov. On je jako dobar borac. Rano se umirovio, a vjerujem da je mogao učiniti mnogo više. I on jedan od najvećih boraca u povijesti.

Odgovori

Back to top button