Boks

Bivši Tysonov suvježbač: Mike neće ići punom snagom, mogao bi ozlijediti Jakea Paula

Sve smo bliži boksačkom okršaju između legendarnog Mikea Tysona i youtubera Jakea Paula. Njihov obračun je dogovoren za 15. studenoga u Dallasu.

Dvojac se trebao boriti u srpnju, no nekoliko tjedana uoči priredbe Mikeu je pozlilo u zrakoplovu, te je njihov meč odgođen.

I dalje mnogi smatraju kako se ta borba ne bi trebala održati zbog velike razlike u godina. Naime, 58-godišnji Iron Mike je 30 godina stariji od nekadašnje Disneyeve zvijezde.

Bivši Tysonov suvježbač Joe Egan vjeruje kako je Mike, bez obzira na razliku u godina, i dalje vrlo opasan borac, koji može ozlijediti Jakea.

– Paul je vjerojatno na igračkoj konzoli uzeo lik Mikea Tysona i s njime boksao milijun puta. No sada će ući u ring protiv jednog od najvećih teškaških prvaka u povijesti. Taj meč će izgledati kao napuhani sparing, jer Mike koga god pogodi taj će završiti u nokautu. Pa u posljednjem ekshibicijskom meču je štedio Roya Jonesa – kazao je Joe Egan, pa dodao:

– A Paulu treba priznati na odlučnosti što će u ring ući s Tysonom. Vjerujem kako Mike neće ići punom snagom. Jer bude li se to dogodilo, mogao bi ozlijediti Jakea Paula. Bez obzira na godine, Mike bi mogao ozbiljno našteti Jakeu.

Odgovori

Back to top button