MMA

Aljamain Sterling sudjelovao u pripremama Meraba Dvalishvilija za meč protiv Seana O’Malleya

Bivši prvak UFC-ove bantam kategorije Aljamain Sterling je prije godinu dana izgubio naslov nakon što je prekidom u drugoj rundi bolji bio Sean O’Malley.

Sterlingov veliki prijatelja Merab Dvalishvili uskoro će imati priliku boriti se za naslov protiv O’Malleyja. Suga će svoj pojas braniti 14. rujna na UFC 306 priredbi u Sphere areni u Las Vegasu.

Član Dvalishvilijeva tima ovih je dana otkrio neke pojedinosti iz kampa, te kako teku pripreme i treninzi za meč protiv O’Malley.

– Merab će u oktogon donijeti nevjerojatnu brzinu, to je jednostavno fenomenalno. Između rundi pokušavam dečkima ukazati na vještine i trikove kojima se O’Malley služi. Pokušavao pronaći način kako bi zaustavili Seana, jer znam koliko je on dobar – kazao je Aljamain Sterling i dodao:

– O’Malley je darovit borac. Njegove su vještine dobro izbrušene i njih moramo nekako nadvladati. Želim da se Merab dobro pripremi, a i dečki oko njega moraju znati što ga čeka. Treba se pravilno pripremiti i dobro shvatiti što Sean voli raditi. A ja to znam iz prve ruke, pa dajem svoje savjete.

Bivši prvak vjeruje kako će Dvalishvili biti spreman obaviti zadatak i pobijediti O’Malleya.

– On nije neki napadač koji želi ići naprijed. O’Malley najviše prijeti iz kontranapada. Vjerujem kako Merab biti spreman za izazov i zbog toga sam jako uzbuđen – istaknuo je Aljamain Sterling, te podvukao:

– Merabu sam rekao kako se zadnjih nekoliko tjedana odlično pripremao i sada moramo svi biti pametni. Ne smiju nas ponijeti emocije. Svi zajedno moramo što mirnije dočekati meč i on će svoje snove pretvoriti u stvarnost.

Odgovori

Back to top button