Karate

Adidas karate kamp u Brucku! Među trenerima i trofejni hrvatski karataš Junior Lefevre

U austrijskom Brucku održava se Adidas karate kamp koji vodi poznati karate trener Ivo Vuković.

Za ovogodišnji kamp je stiglo 210 prijava iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Belgije i Austrije.

Među sudionicima trodnevnog sportskog događanja sudjeluje i hrvatski karataš Jakob Đebro iz Virovitice.

Odlično ozračje i sjajna radna atmosfera ispunjava dvoranu u Brucku, a polaznici mogu mnogo toga naučiti od vrlo jake trenerske postave.

Naime, za kumite su zaduženi Ivo Vuković i njegova kćer Marina, koja je svjetska juniorska prvakinja.

Dio trenerske ekipe je belgijsko-hrvatski karataš Junior Lefevre, koji je početkom ovog stoljeća za Lijepu Našu osvojio čak devet medalja (tri zlata, jedno srebro, pet bronca).

Prestao se natjecati sa samo 25 godina, no i dalje nesebično prenosi svoje znanje mladim naraštajima.

– Ponosni smo na sjajne trenere koji sudjeluju u kampu. Osim mene, tu su svjetski prvak u borbama i formama Junior Lefevre, te moja kći Marina, svjetska juniorska prvakinja, dok je za kate zadužen Mohammed Abu Wahib – kaže je Ivo Vuković voditelj Adidas karate kampa i dodaje:

– Imali smo nekoliko dana kondicijskih priprema u Italija, a sada nastavljamo u Austriji. Treninzi su odlični, a polaznici vrlo zadovoljni. Naš kamp je vrlo raznolik, jer osim treniranja u dvorani imamo i aktivnosti na otvorenom. U četvrtak ćemo dio kampa odraditi u planinama na 2000 metara.

A za Ivu Vukovića i njegove karataše nema odmora. Nakon Adidas karate kamp u Brucku, slijedi Basel Open, pa za tjedan dana međunarodni turnir u Grazu, a onda i nastup na Croatia Openu, koji će se od 6. do 8. rujna održati u Rijeci.

Pogledajte galeriju i video s Adidas karate kampa u Brucku:

Odgovori

Back to top button