MMA

Jake Paul: Dana White se plaši mogućeg meča između Jonesa i Ngannoua

Nakon što je Francis Ngannou napustio UFC, izvršni direktor najveće MMA promocije Dana White je iz svojeg notesa izbrisao potencijalnu borbu snažnog Kamerunca protiv Jona Jonesa.

Ngannou je navodno odbio ugovor od osam milijuna dolara, koji bi omogućio i borbu protiv jednog od najvećih boraca u povijesti Jona Jonesa.

Nakon Ngannouova odlaska White je isključio suradnju s kamerunskim udaračem, koji je nedugo zatim potpisao za PFL.

Nakon dva boksačka meča protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, Predator će u novoj promociji debitirati 19. listopada protiv Brazilca Renana Ferreire.

Ngannou bi pobjedom postao najbolji PFL-ov teškaš budući da je Renan trenutačno broj jedan u kraljevskoj diviziji. Trijumfom u tom meču mogao bi potencijalno dovesti do razgovora oko meča između Jonesa i Ngannoua, barem tako razmišlja poznati youtuber Jake Paul.

– Mislim kako se Dana White toga jako plaši, jer ne želi izgubiti svog velikog aduta – Jona Jonesa. Volim Jona Jonesa, ali to je preveliki rizik za Danu. Francis je jedan od najopasnijih, ako ne i najopakiji čovjek na planeti – rekao je Jake Paul i dodao:

– Potpuno sam siguran kako se Dana boji da dođe do dogovora između Jonesa i Ngannoua. Mislim da on to ne bi želio učiniti. Ali MMA fanovi žele tu borbu. Zar to svi ne žele? Ali Dani uopće nisu važni obožavatelji.

Jake Paul se nakon nedavne pobjede protiv Mikea Perryja priprema za boksači obračun s Mikeom Tysonom.

Izvršni direktor UFC-a Dana White znao je reći kako Ngannou nije želio borbu protiv Jonesa, no prije neki dan Kamerunac je izjavio kako je bilo baš suprotno.

– White tako komunicira s medijima i mora nešto reći. Tvrdim kako se Jones nije želio boriti protiv mene, barem sam ja tako čuo na našim sastancima. A ja nisam želio upasti u zamku i ući u neki dogovor s njima – rekao je Francis Ngannou i podvukao:

– Tražio sam borbu protiv Jona Jonesa, ali želio sam da sve bude čisto. Tražio sam taj meč, ali pod dobrim uvjetima.

A ta borba mogla bi se dogovoriti u budućnosti, pogotovo ako se u priču upletu Saudijci.

Odgovori

Back to top button