Boks

Michael Chandler otkriva koga podržava u velikoj borbi između Jakea Paula i Mikea Tysona

Američki MMA borac Michael Chandler nada se da Mike Tyson može nokautirati Jakea Paula u njihovom boksačkom meču koji je dogovoren 15. studenog u Dallasu.

Paul i Tyson trebali su boksati 20. srpnja, ali je borba odgođena zbog Mikeovih zdravstvenih problema koji su utjecali na pripreme.

Meč je dobio novi datum, ali još uvijek postoji zabrinutost kako će Tyson proći u tom dvoboju s obzirom na to da između njega i Jake postoji razlika od 31 godine.

I dok mnogi kritiziraju što će boksačka legenda ući u ring s mnogo mlađim youtubera, Chandler se raduje toj borbi i očekuje dobru zabavu.

– Jake Paul se borio protiv Mikea Perryja, bio je teži i viši od svog protivnika. A sada je na redu Mike Tyson, koji je 30-ak godina stariji od njega – rekao je Michael Chandler, pa nastavio:

– Volim Mikea Tysona i nitko ga ne želi vidjeti u nokautu. Ali zato svi žele vidjeti kako će Mike Tyson dohvatiti i nokautirati Jakea Paula. Sigurno ću gledati meč, jer bi moglo biti vrlo zabavno. No svako tu borbu treba gledati na drukčiji način, a ne očekivati ozbiljan boks.

Michael Chandler izgleda da još uvijek čeka borbu protiv Conora McGregora, a izgleda da se taj meč neće uskoro dogovoriti, jer je UFC-ov šef Dana White potvrdio kako se slavni Irac u oktogon sigurno neće vratiti do kraja godine.

Odgovori

Back to top button