Boks

Lawrence Okolie vjeruje kako bi meč protiv Deontaya Wildera bio fantastičan

Lawrencea Okolieja oduševila su govorkanja kako bi bivši WBC-ov prvak teške kategorije Deontay Wilder mogao nastupiti u bridger diviziji, te ističe kako bi ‘njihov meč bio sjajan’.

Okolie je osvojio WBC-ov naslov u bridger kategoriji nokautiravši u svibnju Łukasza Różańskog. Meč je završio u prvoj rundi, te je tako postao prvak u dvije kategorije nakon titule WBO-ova prvaka u kruzer diviziji.

tridesetjednogodišnji Britanac nije najavio svoj sljedeći potez, ali vjeruje kako bi Wilderu dobro došao prelazak u bridger, a njihova borba bi sigurno zabavila boksačke fanove.

– Bilo bi fantastično. Mislim kako bi mu težinski ta kategorija apsolutno odgovarala, jer su njegovi suparnici u većini borbi koje je izgubio u posljednje vrijeme bili jednostavno preveliki – rekao je Lawrence Okolie, pa nastavio:

– Boksao je protiv mnogo težeg Tysona Furyja, pa Zheilija Zhanga, čija je eksplozivnost udaraca vrlo snažna. Nije isto ako imaš 102, pa se boriš s nekim od 108 kg ili ako u ring uđeš s protivnikom od 120 kg. Teži protivnici lakše primaju udarce, a snažno udaraju. Zato mislim kako bi meč između Wildera i mene bio sjajan. Ljudi ga vole gledati jer ima moćan udarac, a i njegovo ime je za njih magnet – Deontay Wilder. Dogovorimo li meč mogao bih se malo zabrinuti, ali bi to bila sjajna borba.

Odgovori

Back to top button