MMA

Tom Aspinall: Jones ne želi mene, jer zna da mu je Miočić lakši protivnik

Engleski MMA borac Tom Aspinall je privremeni prvak UFC-ove teške kategorije. Prošlog je vikenda u Manchesteru za samo 60 sekundi svladao Curtisa Blaydesa i obranio pojas.

Aspinall je tom pobjedom vjerojatno dobio priliku boriti se za naslov protiv boljeg iz dvoboja između Jona Jonesa i Stipe Miočića koji je najavljen za studeni u Madison Square Gardenu.

No mnogi MMA fanovi žele vidjeti meč između Jonesa i Aspinalla smatrajući kako je Stipe Miočić, koji će ovog mjeseca proslaviti 42. rođendan, daleko od dobre forme.

Naime, američki borac hrvatskih korijena je svoj posljednji meč imao u ožujku 2021. kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua.

– Jon Jones nije idiot. On se želi boriti protiv Stipe Miočića, jednog od najboljih, ako ne i najbolji teškaš svih vremena. Ali Stipe ozbiljno zagazio u četrdesete i trebao bi se vratiti nakon trogodišnjeg izbivanja iz kaveza. U svojoj posljednjoj borbi je nokautiran. Naravno, Jones ne želi mene, jer zna da mu je Miočić lakši protivnik, daleko lakši – kazao je Tom Aspinall i dodao:

– Definitivno se Jones mene ne plaši, ali pametno razmišlja. Uvijek će birati Stipu prije mene. No ne znam hoće li se Jones uopće boriti protiv Stipe? Nitko to ne jamči. Kao što sam rekao, Jones je čudna osoba, jedno govori, a drugo radi. Nisam siguran što je njegov sljedeći potez. Jon ima jednu pobjedu u teškoj kategoriji, a ja njih osam. Trenutačno sam ja najbolji teškaš na svijetu.

Odgovori

Back to top button