Boks

Neumoljivi Jarrell Miller uputio upozorenje Andyja Ruiza: Pokazat ću gdje mu je mjesto

Jarrell Miller želi pokazati Andyju Ruizu gdje mu je mjesto nakon što ga je prije nekoliko godina zamijenio u meču za svjetskog prvaka.

Početkom 2019. Miller je bio pozitivan na zabranjenu supstancu GW501516, a Državna sportska komisija New Yorka uskratila mu je dozvolu za borbu.

Naime, Miller se trebao boriti protiv Anthonyja Joshue, koji je tada bio vlasnik IBF, WBA i WBO naslova prvaka u teškoj kategoriji.

Ruiz ga je zamijenio i stigao do jednog od najvećih iznenađenja u povijesti teške kategorije kada je u sedmoj rundi zaustavio do tada neporaženog AJ-a.

Američko-meksički borac je u prosincu 2019. izgubio u revanšu i ostao bez pojaseva, no ta je godina promijenila njegovu karijeru i život.

Miller je neko vrijeme bio izvan ringa, a sada želi pobijediti Ruiza i pokazati kako je njemu bilo mjesto u tim velikim borbama.

Andy Ruiz i Jarrell Miller u subotu boksaju na BMO stadionu u Los Angelesu.

– Ta borba nije osobna. Andy me prije nekoliko godina zamijenio i dobio taj veliki ček. Sada mu moram pokazati gdje mu je mjesto. Pretvorit ću mu dupe u burritose i nachose nakon ovoga – rekao je Jarrell Miller, pa dodao:

– Osjećam se sjajno. Nisam se hranio kao moj Andy. Ostavio sam tacose, burritose, hamburgere i samo naporno radio. Dolazim pobijediti. Ja svoje protivnike želim nokautirati, želim ih uništiti. On je možda ‘Uništavač’, ali ja sam taj koji to radi. Ovo je prilika da vratim ono što sam izgubio.

Ruiz se nakon poraza protiv Joshue dvaput borio, pobijedio je Chrisa Arreolu i Luisa Ortiza, prije skoro dvije godine.

– Burritos i nachos pomogli su mi pobijediti u svim borbama i postati svjetski prvak, tako da u tome nema ništa loše. I to sada ponovno učiniti. Ponovno ću pobijediti – poručio je Andy Ruiz.

Odgovori

Back to top button