Boks

Bivši Derekov trener otkrio mogućeg protivnika za Chisoru

Britanski veteran teške kategorije Derek Chisora ​​(40) je sjajnim nastupom i uvjerljivom pobjedom protiv Joea Joycea prošlog vikenda u Londonu, ušutkao svoje kritičare koji smatraju da se treba povući u mirovinu.

Del Boyu je to bio 48. meč, te je izjavio kako želi imati još dvije borbe kako bi došao do okrugle brojke od 50 mečeva u karijeri.

Većina njegovih obožavatelja je vjerovala kako će Chisora još 2022. nakon poraza protiv Tysona Furyja objaviti kraj karijere, ali to dr nije dogodilo.

Derek je nastavio trenirati i lani se vratio u ring, pobijedio je Geralda Washingtona, a sada i svog sunarodnjaka Joea Joycea.

Odmah nakon trijumfa najavio je svoj povratak u ring i to u prosincu u Manchesteru, a Chisorin bivši trener Dave Coldwell izjavio kako bi volio da to bude u teologijskom meču protiv Dilliana Whytea.

– S obzirom gdje su obojica sa svojim karijerama, zašto ne? Nema sumnje da će Del Boy nastaviti boksati, i nema sumnje da će ponovno primati udarce protiv koga god se borio, bio taj na nižoj ili višoj razini. Mislim da bi pravi izbor bio Dillian Whyte. Taj meč bi dobro prodao priredbu u Manchesteru. Zasad su obojica poprilično udaljeni od nekakve borbe za naslov – kazao je Dave Coldwell i dodao:

– Iza jednog i drugog je duga povijest, te znam kako se obojica mnogo poštuju. Ali kad gong označi početak meča, obojica će istresti svoj arsenal. To je još jedna borba koju ćete gledati s mnogo uzbuđenja. Ako se obojica žele ponovno boriti, neka onda to bude u njihovoj trilogiji.

Odgovori

Back to top button