MMA

Aspinall poručio: Nije mi važno hoću li biti slavna osoba i glumiti u filmovima, želim se boriti

Engleski borac Tom Aspinall je prošlog vikenda u Manchesteru na UFC 304 priredbi izborio 15. pobjedu u karijeri i osmu u najvećoj svjetskoj MMA promociji.

Sve dosadašnje mečeve završavao je u prvoj ili drugoj rundi, a tako je bilo i ovog puta protiv Curtisa Blaydesa, borbu je završio za 60 sekundi.

Tom je pobjedom protiv Amerikanca obranio pojas privremenog prvaka UFC-ove teške kategorije, te potencijalni meč protiv boljeg iz dvoboja između Jona Jonesa i Stipe Miočića koji je neslužbeno najavljen za studeni.

– Nije mi važno hoću li biti slavna osoba, to me uopće ne oduševljava. Stalno ponavljam i mom timu je vjerojatno zlo od toga, ali ja volim navući rukavice i ući u oktogon – istaknuo je Tom Aspinall na presici, pa nastavio:

– Jedino što me zanima je borba pred 25 tisuća ljudi u dvorani i milijune gledatelja pred TV-om. Neki vole glumiti u filmovima, rap albume, reklamirati razne brendove… A ja se želim boriti. Ne zanimaju jahte i krstarenja, ne zanima me privatni avion i zabava u Las Vegasu. Želim ući u oktogon i dokazati da sam bolji od svog protivnika.

Odgovori

Back to top button