Boks

Joe Joyce planira ispratiti Dereka Chisoru u mirovinu

Subotnja boksačka priredba u londonskoj O2 Areni donosi britanski obračun dvojice teškaša u kojem Joe Joyce očekuje rat protiv Dereka Chisora, ali i kako planira završiti karijeru 40-godišnjeg sunarodnjaka.

No Del Boy ne misli tako već upozorava Joea kako niti ne zna što će mu se dogoditi kada uđe u ring protiv njega.

Iza Joycea su dva teška poraza. Juggernaut je lani prekidima izgubio protiv Zhileija Zhanga, no u ožujku se vratio pobjedom, u desetoj rundi je nokautirao Kasha Alija.

– Chisora će donijeti rat, a na presicama unijeti uzbuđenje i nepredvidljivost – rekao je Joe Joyce za TNT Sports, pa nastavio:

– Dakle, znaš što ćeš dobiti od njega. Imao je sjajnu karijeru i sada je na mene red da završimo tu priču. Ne želim da se meč oduži, a mislim da i on isto razmišlja. To je deset rundi i vjerujem dovoljno za pobjedu, a onda ću dati izjavu i krenuti dalje.

Chisora ima samo dvije pobjede u posljednjih šest mečeva, a u posljednjoj je borbi u kolovozu prošle godine jednoglasnom odlukom sudaca svladao Geralda Washingtona.

Želi nastaviti boksati, a kako je nedavno izjavio volio bi imati barem još tri borbe kako bi zaokružio okruglu brojku od 50 mečeva.

– Joe nema pojma što će se dogoditi. Možda misli da se šalim, ali on stvarno ne zna što ću mu učiniti – kazao je Derek Chisore, koji priznaje kako dobrim nastupom želi zabaviti navijače u O2 Areni:

– Jedina stvar zbog koje sam nervozan su fanovi, ne želim ih razočarati. Moram izaći u ring i dati sve od sebe, važna mi je pobjeda, ali i fanovi, ne smijem se pred njima osramotiti. Dat ću i besplatan savjet mladim borcima – boks nije samo borba, to je i predstava. Važan je dolazak do borilišta, kretanje po ringu, sve je isplanirano i sve mora biti u redu. Sve je to show.

Odgovori

Back to top button