MMA

Francis Ngannou u oktogon se vraća do kraja godine, a protivnik bi mu mogao biti opasan Brazilac

Nekadašnji UFC-ov prvak Francis Ngannou još čeka na svoj debi u PFL-u. Kamerunski udarač otkad je potpisao za tu MMA promociju imao je dva boksačka meča protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue.

U oba okršaja je izgubio no dobro je podebljao svoj bankovni račun tako da se ne žuri u oktogon. Ipak, u nedavnom je podcastu kod Joea Rogana otkrio kako se MMA borbama planira vratiti u listopadu.

– Moja povratnička borba dogodit će se do kraja godine, a protivnik će mi vjerojatno biti Renan Ferreira – istaknuo je Francis Ngannou.

Hrvatski teškaš Ante Delija je prije dvije godine u polufinalu PFL-ova teškaškog turnira prekidom u prvoj rundi pobijedio Renana Ferreiru.

Brazilac ima četiri pobjede u nizu i to nokautima, lani je svladao Matheusa Scheffela, Mauriceja Greenea, a protiv Denisa Golcova je osvojio naslov PFL-ovog prvaka.

U veljači je prekidom nakon samo 21 sekunde svladao Ryana Badera na priredbi PFL protiv Bellatora, koja se održala u Rijadu.

Francis Ngannou nije imao MMA borbu od siječnja 2022. kada je na UFC 270 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca svladao Francuza Ciryla Ganea i obranio naslov prvaka teške kategorije. Nakon toga je napustio UFC i potpisao za PFL.

Odgovori

Back to top button