Boks

VIDEO Pogledajte kako je Jake Paul tri puta rušio Mikea Perryja i prekidom stigao do pobjede

Bivša Disneyeva zvijezda Jake Paul imao je poprilično lagan zadatak u svojoj 11. profesionalnoj borbi.

Poznati youtuber je na boksačkoj priredbi u Tampi prekidom u šestoj rundi svladao nekadašnjeg UFC-ovog borca Mike Perryja.

Od prvog zvuka gonga bila je primjetna razlika u boksačkoj kvaliteti, gdje je Paul kontrolirao distancu i odlično koristio prednji direkt.

A Perry je teško pronalazio put svojim udarcima prema Jakeovoj glavi i tijelu, ruke je držao nisko i slabo se kretao.

Broj udaraca je u prvih pet rundi bilo debelo na strani Paula koji je cijelo vrijeme dominirao, a prije prekida je dvaput posla Perryja u nokdaun, u prvoj i drugoj rundi.

Kada je to učinio u šestoj rundi bio je kraj. Mike je ustao, no sudac je procijenio kako više ne može nastaviti, te je prekinuo meč.

– Čovječe, on je čvrst kao čavao. Žao mi je što je trajalo tako dugo – rekao je Jake Paul pred 17.000 gledatelja u Amalie Areni, a Mike Perry je dodao:

– Pokušavao sam se oduprijeti udarcima i uzvratiti, ali si bio prebrz i nisam se mogao prilagoditi. Napravio si sjajan posao.

Paulu je je to bila deseta pobjeda u karijeri nakon koje je potvrdio meč protiv Mikea Tysona za 15. studenog na AT&T stadionu u Arlingtonu .

– Idem po još jednu pobjedu nokautom, dokazat ću kako su svi bili u krivu – kazao je Jake Paul i dodao:

– I sada su mnogi govorili kako sam pogriješio što sam prihvatili ovu borbu. Rekli su mi da sam idiot, ali ja sam riskirao i zato sam ovdje. Preuzimam velike rizike. Uvijek sam na prvoj crti protiv bilo koga, i nije važno kada i gdje.

Odgovori

Back to top button