Boks

Zhilei Zhang: Joshua se nikada neće boriti protiv mene, on je Eddiejeva krava muzara

Kineski teškaš Zhilei Zhang (27-2-1, 22 KO) gostovao je u MMA Houru, te je govorio o svojim planovima, a dotaknuo se bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka Anthonyja Joshue.

Big Bang vjeruje kako AJ ne želi boksati protiv njega u profesionalnom ringu.

Naime, Zhang i Joshua borili su na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu, a Britanac je pobijedio na bodove, te na kraju osvojio zlatnu medalju. Kinez od tada želi revanš.

– Joshua se ne želi boriti protiv mene. Borili smo se na Olimpijskim igrama 2012., a nakon toga je prošlo toliko godina i ništa. Bio sam u Matchroomu i znam što se dogodilo. Mislim da se nikada više neće boriti protiv mene – rekao je Zhilei Zhang i dodao:

– Moji su menadžeri otišli u London i dobio sam odgovor. Ne vjerujem da želi borbu sa mnom. A samo pogledajte njegove prethodne protivnike – Francisa Ngannoua iz UFC-a ili Robert Helenius. Mislim da on nema ono što je potrebno da mi se suprotstavi. Način na koji bira protivnike mnogo govori o njemu, a ni Eddie Hearn to ne želi. Joshua je Eddiejeva krava muzara.

Anthony Joshua sljedeći meč ima 21. rujna kada u Londonu boksa protiv Daniela Duboisa za IBF pojas prvaka teške kategorije.

A Zhilei Zhang je nakon poraza protiv Josepha Parkera početkom lipnja stigao do najveće pobjede u karijeri, prekidom u petoj rundi je svladao Deontaya Wildera.

Odgovori

Back to top button