MMA

Khamzat Chimaev najavio povratak borbama u listopadu u Abu Dhabiju

Najveća svjetska MMA organizacija priprema za 26. listopada borilački spektakl u Abu Dhabiju. Do UFC 308 priredbe ostalo je više od tri mjeseca, a zasad je najavljena samo borba u teškoj kategoriji između Ciryla Ganea i Aleksandra Volkova.

No čini se kako Khamzat Chimaev ima svoj plan za taj događaj. Naime, Borz je ovih dana otkrio kako se želi vratiti borbama upravu na eventu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Borilački fanovi zasad tu informaciju uzimaju s rezervom, jer poznato kako je čečenski borac zbog zdravstvenih problema otkazivao mečeve, a to se dogodilo i uoči nedavne priredbe na kojoj se trebao boriti protiv Roberta Whittakera.

– Vjerojatno ću se vratiti na UFC 308 priredbi u Abu Dhabiju, ali još ne znam protiv koga bih se borio. Volio bih da to bude za titulu – rekao je Khamzat Chimaev i dodao:

– Imam sedam pobjeda u sedam borbi. U UFC-u nema borca koji je pobijedio u sedam mečeva, a koji se nakon toga nije borio za naslov prvaka.

Khamzat Chimaev je posljednju borbu imao u listopadu prošle godine kada je većinskom odlukom sudaca svladao bivšeg prvaka Kamarua Usmana.

Odgovori

Back to top button