MMA

Bojković i Spahović uvjerljivo do trijumfa, nova pobjeda Ivana Sičaje

Neporaženi Marko Bojković je u glavnom okršaju FNC 18 priredbe, održanoj u sportskoj dvorani Borik u Banjoj Luci, prekidom svladao bivšeg izazivača u lakoj kategoriji Arlena Ribeira.

Srpski borac je do svoje sedme pobjede u karijeri stigao već u prvoj rundi nakon što je izveo polugu na Arlenovoj desnoj ruci.

U sunaslovnoj borbi poluteške kategorije bosansko-hercegovački natjecatelj Tomislav Spahović (9-7) je prekidom u prvoj rundi nadjačao Gruzijca Shotu Gvasalia.

Spahović je nakon prvog klinča srušio gruzijskog borca i kanonadom udaraca počeo pogađati svog protivnika, te je sudac prekinuo dvoboj.

Mnogo uzbuđenja ponudio je okršaj u perolakoj kategoriji u kojoj je hrvatski borac Ivan Sičaja jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Švicarca Tea Saldanu Smitha. To mu je šesti trijumf u karijeri.

U kickboksačkom obračunu s malim rukavicama nakon sjajne tri runde ispunjenih čistom akcijom Stefan Dobrijević je podijeljenom odlukom sudaca svladao favoriziranog Miloša Janičića.

Milenko Stamatović je u jedinom teškaškom obračunu na eventu jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji protiv Carlosa Eduarda, a Veljko Aleksić je na isti način nadjačao Antonija Budimira.

U uvodnim borbama Frano Brnada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Moldavca Nicolaeja Giscu, dok je Nikola Đurđev giljotinom u prvoj rundi svladao Pava Sahotu.

Odgovori

Back to top button