MMA

Dustin Poirier: Jones protiv Pereire je trenutačno veći meč, zaobišao bih Miočića

U MMA zajednici vlada podijeljeno mišljenje oko raspleta u vrhu teške kategorije, odnosno treba li Jon Jones meč protiv Stipe Miočića ili priliku treba dati Tomu Aspinallu i Alexu Pereiri.

Legendarni UFC-ov borac velter kategorije Matt Brown smatra kako Miočić, kao najveći teškaš u povijesti promocije, treba dobiti meč protiv Bonesa.

– Jones i Stipe su dvije legende, te zaslužuju se međusobno boriti. Obojici treba veliki meč i svi ćemo gledati taj okršaj ako do njega dođe, pa i oni koji trenutačno nisu za to – rekao je Matt Brown.

No ima i onih koji misle drukčije, a jedan od njih je UFC-ov borac Dustin Poirier koji Jonesu želi drugog protivnika.

– Stipe Miočić je dugo izvan oktogona, mogao bi se vratiti kao posve drukčija osoba i borac. Aspinall je bez dvojbe pravi borac. On je privremeni prvak i ima nekoliko sjajnih pobjeda. Ali on nema auru koju imaju Alex Pereira i Jon Jones. Pereira je počeo dobivati poštovanje kakvo su imali Fedor Emelianenko i Anderson Silva – rekao je Dustin Poirier, pa nastavio:

– Sada je savršeno vrijeme za meč između Jonesa i Pereire. Istog bih trena dogovorio tu borbu i zaobišao Miočića. Jones protiv Pereire je trenutačno veći meč – blockbuster!. Uostalom, s kime bi se Pereira mogao boriti u poluteškoj kategoriji? Možda s Ankalaevim? Ne. Pereira je u ovom trenutku superzvijezda i želim ga vidjeti protiv Jonesa u meču teške kategorije.

Odgovori

Back to top button