MMA

Alex Pereira tražio savjet od Anthonyja Joshuu oko nastavka karijere

Prvak UFC-ove poluteške kategorije Alex Pereira nedavno je od bivšeg dvostrukog boksačkog prvaka Anthonyja Joshue pitao za savjet o karijeri što je uznemirilo MMA fanove.

Fantastični Brazilac je nakon dominacije u kickboxingu svoju vrhunsku kvalitetu dokazao i u slobodnoj borbi, pa ne čudi što sada ima želju se dokazati i u trećoj borilačkoj disciplini – boksu.

Dvostruki UFC-ov prvak je nedavno prekidom u drugoj rundi pobijedio Čeha Jirija Prochazku i obranio naslov, pa su mnogi pomislili kako bi njegov sljedeći protivnik mogao biti Magomed Ankalaev.

No Pereirin menadžer je na društvenim mrežama otkrio kako bi Alexov sljedeći protivnik mogao biti također bivši prvak Jan Blachowicz.

I dok se nagađanja oko Poatanova sljedećeg protivnika nastavljaju, čini se kako Brazilac gleda malo dalje u budućnost, te ne skriva želju okušati se u boksu gdje ga možda čeka nešto veći novac nego u UFC-u.

Anthony Joshua je veliki fan slobodne borbe, te je nedavno objavom na društvenim mrežama poručio:

‘Alex Pereira bi jednog dana trebao debitirati u boksu’, a nešto kasnije Brazilac je odgovorio:

‘Počašćen sam što tako misliš. To je oduvijek bio moj san, imam 37 godina i više ne mogu napraviti karijeru. Ali mi možeš preporučiti protivnika’.

No Pereira već ima jedan nastup u profesionalnom boksu. Brazilski borac je 2017. prekidom u trećoj rundi svladao sunarodnjaka Marcela de Souzu Cruza.

Naravno, Magomed Ankalaev nije zadovoljan tom idejom, te ne skriva želju boriti se protiv Brazilca.

‘Alex Pereira je još jedan UFC prvak koji želi pobjeći u boks, jer zna da će sljedeći put izgubiti pojas’, napisao je Ankalaev u prvoj poruci, a onda je dodao:

‘Ja protiv tebe, nokautiram te u prvoj rundi. Ne treba ti boks već najveći izazov u životu’.

Odgovori

Back to top button