MMA

Jon Jones objavio datum okršaja protiv Stipe Miočića

Prvak UFC-ove teške kategorije Jon Jones je objavom na društvenim mrežama otkrio datum svoje povratničke borbe protiv Stipe Miočića.

Bones je lani pobijedio Ciryla Ganea u meču za pojas prvaka koji je ostao upražnjen nakon odlaska Francisa Ngannoua iz najveće svjetske MMA organizacije.

Naslov je trebao krajem godine braniti protiv najvećeg teškaša u UFC-ovoj povijesti Miočića, ali je morao otkazati zbog ozljede prsnog mišića.

Objavom na društvenim mrežama, Jones je najavio svoju povratničku borbu protiv Stipe Miočića 9. studenog u Madison Square Gardenu.

‘Danas smo radili na gornjem dijelu mog čučnja. Završio sam seriju od tri ponavljanja s 238 kg. Sjajno je osjetiti kako mi se snaga vraća dok istovremeno topim kilograme. Imam 18 tjedana i tri dana da se poboljšam, i to je točno ono što ću učiniti. Napredak je jednako sreća, žrtvuj danas, smiješi se sutra. Pronađi svoju osobnu ljubav prema samonapredovanju. Crveni kut, moj ured, 9. studenog’, napisao je Jon Jones u objavi, a kasnije je u komentaru potvrdio borbu:

Madison Square Garden, 9. studenoga’.

Odgovori

Back to top button