Boks

Eddie Hearn: Bila bi to nevjerojatna borba, ali o njoj zasad možemo samo maštati

Boksački promotor Eddie Hearn bio je impresioniran sjajnom pobjedom Jesseja Rodrigueza nad Juanom Franciscom Estradom, ali nije siguran hoće li se Amerikanac ikada boriti protiv Naoye Inouea.

Japanska boksačka zvijezda trenutačno je nekoliko težinskih kategorija iznad ‘Bama’, tako da je njihov međusobni obračun zasad malo vjerojatan.

Borac iz Arizone je svoju reputaciju povećao prošlog vikenda na priredbi u Phoenixu kada je nokautom u sedmoj rundi svladao Meksikanca Estradu.

Boksački fanovi ne skrivaju želju vidjeti Rodrigueza u okršaju protiv Inouea, a posljednje informacije o tom potencijalnom dvoboju negdje u budućnosti iznio je promotor Hearn.

– Meč između Jesseja i Inouea je zasad fantazija, ali i nevjerojatna borba. Govorimo o boksaču koji je stigao iz muha kategorije i trenutačno se bori u supermuha diviziji, a koji će sigurno prijeći u bantam – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– Siguran sam da će s vremenom otići u superbantam kategoriju, i vjerojatno ćemo ponovno govoriti o dvoboju između Jesseja i Inouea. Ali tko zna? Bude li Inoue ostao na 55,3 kilograma sljedećih nekoliko godina, Jesse bi se mogao sastati s njim u toj kategoriji. Zasad o toj borbi možemo samo maštati. Bio bi to fantastičan meč.

Odgovori

Back to top button