Boks

Furyjev stric prognozirao meč između Joshue i Duboisa

Čini se kako će borba između Anthonyja Joshue i Daniela Duboisa uskoro biti potvrđena što potvrđuje posljednji Usykov potez kada je odlučio napustiti IBF-ov pojas prvaka teške kategorije.

Naime, Dubois je početkom lipnja pobijedio našeg Filipa Hrgovića i osvojio IBF-ov privremeni pojas prvaka, a još ranije je bilo najavljeno kako će se pobjednik u rujnu boriti protiv AJ-a.

Kako je meč između Joshue i Duboisa sve izgledniji, krenule su prognoze, a među prvima se javio Peter Fury.

Stric donedavnog WBC-ovog prvaka Tysona Furyja vjeruje kako Anthony ne bi trebao imati problema protiv Daniela, koji se popravio u nekoliko zadnjih nastupa.

– Vrlo zanimljiva borba, obojica sigurno mogu dobro udarati. No prednost dajem Joshuom s obzirom na njegovo iskustvo, a ima tu oštrinu i brzinu. Vrlo je raznovrstan i boksa na visokoj razini – kazao je Peter Fury, pa dodao:

– Ali Dubois je u posljednjih nekoliko borbi itekako napredovao. Još uvijek je to opasna borba za Joshuu, ali on je favorit i to samo zbog čistog iskustva. No Dubois je veliki udarač, to je teška kategorija i sve je moguće.

Njegova Ekselencija Turki Alalshikh potvrdio je kako će se u srijedu, 26. lipnja, održati konferencija za medije na kojoj će se najaviti velika boksačka priredba (21. rujna) sa stadiona Wembley s Anthonyjem Joshuom u glavnoj ulozi.

Odgovori

Back to top button