Boks

Tyson Fury: Popio sam nekoliko pića previše, sada je vrijeme da se vratimo na posao

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury priznaje kako je ‘popio nekoliko pića previše’ prije nego što je morao napustiti kafić.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila snimka kako zaštitari izvode pijanog Furyja iz jednog kafića u njegovom Morecambeu.

U prvom dijelu snimke vidljivo je kako ga odvode do izlaznih vrata, dok u nastavku on pada na koljena, pokušava ustati, a onda udara glavom u tlo.

A ta se snimka pojavila samo nekoliko tjedana nakon što je izgubio u meču za apsolutnog prvaka protiv Oleksandra Usyka.

Ukrajinac je postao prvi neprikosnoveni prvak svijeta u teškoj kategoriji, prvi put nakon 25 godina kada je to uspjelo Lennoxu Lewisu.

Usyk je do najveće pobjede u karijeri stigao podijeljenom odlukom sudaca nakon epske bitke u Kingdom Areni u Rijadu.

Dvojica vrhunskih teškaša već su dogovorili revanš koji bi se 21. prosinca trebao održati u Saudijskoj Arabiji.

Nakon što se pojavila snimka Furyjevog pijančeva, jedan njegov bliski prijatelj je izrazio zabrinutost, te istaknuo kako se boksačka zvijezda još uvijek teško nosi s porazom protiv Usyka.

– Tyson i alkohol ne idu zajedno. Nakon tako značajnog poraza ponovno je pio. Bude li potrebno, osobe oko njega moraju biti spremne mu pomoći – rekao je Tysonov prijatelj.

No Fury se nedavno javio na društvenim mrežama i podijelio snimku kako se vratio u dvoranu i počinje trenirati za revanša s Usykom.

Joseph Parker je veliki Tysonov prijatelj, te je u nedavnom intervjuu otkrio dijelove razgovora s Furyjem, koji na sve to gleda sa smiješkom i nastavlja uživati u životu.

– Upravo sam popio nekoliko pića previše. Sada je vrijeme da se vratimo na posao i usredotočimo na borbu koja je pred nama 21. prosinca – rekao je Tyson Fury.

Odgovori

Back to top button