Boks

Otto Wallin iznio svoju prognozu za revanš između Usyka i Furyja

Uzvratni meč između Oleksandra Usyka i Tysona Furyja dogovoren se za 21. prosinca u Saudijskoj Arabiji.

Njihov prvi dvoboj prije mjesec dana završio je trijumfom Usyka koji je podijeljenom odlukom sudaca svladao Kralja Cigana.

Britanac je bio bolji u prvom dijelu meča, a onda je Oleksandr preuzeo kontrolu, te čak u devetoj rundi dobro uzdrmao Furyja.

Ukrajinski boksač je serijom snažnih udaraca pogađao Kralja Cigana koji se pred kraj runde našao u nokdaunu.

U nastavku je Usyk nastavio kontrolirati borbu i stigao do najveće pobjede u karijeri i ujedinio pojaseve svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Fury je na društvenim mrežama objavio video s treninga, te poručio kako je već krenuo s pripremama za uzvratni meč protiv Ukrajinca.

Bivši Furyjev protivnik Otto Wallin iznio svoju prognozu za revanš između Usyka i Furyja.

– Fury je izgledao jako dobro u toj borbi, najbolje što može, no i Usyk je bio sjajan. Obojica će dobro analizirati prvi meč, žele u revanšu biti još. Mislim kako bi Fury pobijedio da nije bio onako jako uzdrman. A Usyk je iskoristio priliku i zasluženo stigao do trijumfa – rekao je Otto Wallin, pa objasnio kako bi mogao izgledati uzvrat:

– Revanš će možda izgledati potpuno isto. Fury je više ciljao Usykovo tijelo i to mu je dobro išlo. Bit će jako zanimljivo. Prvi meč je bio vrlo neizvjestan, bila je to tijesna borba. Usyk je pobijedio za jedan bod, lako je moglo završiti i drukčije. U uzvratu će pobijediti Fury.

Odgovori

Back to top button