MMA

Michael Chandler je javio nakon što je otkazan njegov meč protiv Conora McGregora

Borba između Conora McGregora i Michaela Chandlera na UFC 303 priredbi, koja će se 29. lipnja održati u Las Vegasu, je otkazana, a umjesto nje će event predvoditi okršaj za naslov poluteškoj kategoriji između prvaka Alexa Pereire i Jiříja Procházke.

Razlog otkazivanja meča je Conorova ozljeda, no još se ne zna o čemu se radi. Jasno je kako su borbe protiv sjajnog Irca uvijek donosile dobru zaradu, kako njemu tako i za protivnika.

Chandler je želio taj meč i bio je strpljiv čekajući svoju priliku, svjestan rizika što je donosio dogovor s najvećom UFC-ovom zvijezdom.

– Kada se McGregor bira za protivnika to nikada nije sigurna oklada. Dogovori s njim donose najveći rizik, ali i veliku nagradu. Ali u ovom poslu nema pravog ili krivog protivnika. Prihvaćate rizike kako bi napredovali. Neizvjesnost je vaš stalni pratitelj – istaknuo je Michael Chandler i dodao:

– Ali ako vam ne ide onako kako želite onda usmjerite energiju prema nečem još većem. Nema straha, nema granice, nema isprika. Nastavite naporno raditi i neka to bude vaša strast, sigurno će te biti nagrađeni. Ma, koga briga tko će se naći pred vama.

Iz UFC-a su poručili kako traže novi termin za dvoboj između McGregora i Chandlera. Hoće li Michael imati još strpljenja čekati?

Odgovori

Back to top button