Boks

Martin Bakole prozvao Anthonyja Joshuu i Daniela Duboisa

Bivši dvostruki prvak Anthony Joshua je lani krenuo ispunjavati svoj plan koji si je zacrtao nakon dva poraza protiv Oleksandra Usyka.

Pobijedio je Jermainea Franklina, pa Roberta Heleniusa i Otta Wallina, a uspješan niz zaključio je u ožujka kada je u drugoj rundi nokautirao Francisa Ngannoua.

Promotor Eddie Hearn se nada kako bi se AJ već u rujnu na Wembleyu mogao boriti za naslov svjetskog prvaka i to u meču protiv Daniela Duboisa, koji je nedavno svladao našeg Filipa Hrgovića i osvojio IBF-ov privremeni pojas.

Kongoanski teškaš Martin Bakole u nedavnom intervjuu nije skrivao želju za borbom protiv Joshue ili Duboisa, te ističe kako je obojicu na nekadašnjim sparinzima dobro pretukao.

– Kada smo imali sparinge ja sam ih obojicu znao uništiti. Oni to znaju i zato se ne žele boriti protiv mene – otkrio je Martin Bakole, iznio mišljenje o mogućoj borbi između Joshue i Duboisa:

– Bila bi to dobra borba u kojoj bi obojica imali podjednake šanse. Oni nemaju pravi boksački IQ, ali su snažni i izdržljivi. Nisu toliko inteligentni poput mene. Sretno obojici. No ja bih ih obojicu smrskao.

Martin Bakole se u ring vraća 3. kolovoza na priredbi u Los Angelesu, a protivnik mu je Jared Anderson.

Odgovori

Back to top button