Boks

FOTO Jared Anderson se za meč protiv Bakolea priprema kod novog trenera Sugara Hilla

Jedan od perspektivnijih teškaša na svijetu Jared Anderson (17-0) za svog sljedećeg protivnika Martina Bakolea (20-1-0) priprema se uz novog trenera – Javana ‘Sugar Hill’ Stewarda. S novim trenerom želi doći u elitno društvo.

Američki 24-godišnji boksač, nadimkom Prava velika beba, u ring se vraća 3. kolovoza na priredbi u Los Angelesu protiv vrlo snažnog i iskusnog protivnika.

Anderson ima vrlo utjecajnog obožavatelja Turkija Alalshikha, glavnog čovjeka za sport i zabavu u Saudijskoj Arabiji, koji mu je prvo želio dogovoriti meč protiv Deontaya Wildera.

No kako je Brončani bombarder imao dvoboj protiv Kineza Zhileija Zhanga, a u kojem je izgubio nokautom u petoj rundi, ta ideja je propala.

Anderson je tako dogovorio okršaj s Bakoleom na priredbi koju predvodi meč između Terencea Crawforda (40-0) i Israila Madrimova (10-0) u super velter kategorije.

Na istom eventu u ring se vraća bivši prvak Andy Ruiz (35-2-0), a protivnik će mu biti Jarrell Miller (26-1-1).

Veliku uzdanicu Top Rank promocije tako će od sada podučavati Javan ‘Sugar Hill’ Steward, koji već neko vrijeme trenira donedavnog WBC-ovog prvaka Tysona Furyja.

‘Želim zahvaliti Jaredu Andersonu što je prihvatio moj savjet i odlučio trenirati kod Sugara Hilla za svoju nadolazeću borbu’, napisao je u objavi Turki Alalshikh.

Odgovori

Back to top button