Boks

Michael Hunter istaknuo najveću kvalitetu Anthonyja Joshue

Američki boksač Michael Hunter je tijekom karijer izgubio samo jedan meč, a to se dogodilo 2017. u dvoboju kruzer kategorije protiv Oleksandra Usyka.

Još prije nekoliko godina polagao je nadu kako bi se jednom mogao boriti za naslov svjetskog prvaka, no sada je svakim danom sve udaljeniji od nekog velikog meča.

Posljednju borbu imao je ovog petka kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Cassiusa Chaneyja.

Nedavno se našao s Anthonyjem Joshuom u pripremnom kampu kojeg je vodio Derrick James.

A Joshua je nakon dvostrukog poraza protiv Oleksandra Usyka mijenjao izborio četiri pobjede, a posebno uvjerljive su bilo zadnje dvije protiv Otta Wallina i Francisa Ngannoua.

Sada se AJ-a, koji bi se u ring trebao vratiti u rujnu na Wembleyu, povezuje s Danielom Duboisom.

Michael Hunter je posljednjem intervjuu pohvalio Joshuinu snagu i još mnogo toga.

– Snaga je njegova najveća kvaliteta. Ali on vrijedno radi i stalno uči. I u tome je jako dobar. Na svakom treningu želi naučiti nešto novo. Joshua želi biti drukčiji. Zapravo, nikad ne možeš znati što ćeš dobiti od njega. Mogao bi se malo promijeniti, ali on to ne želi – rekao je Michael Hunter, te dodao:

– Bio je na Olimpijskim igrama i ima toliko profesionalnih mečeva, ali stalno misli kako mora još nešto naučiti. Na treninzima daje maksimum, ali osjećam kako i dalje pokušava pronaći sebe. Joshua se još uvijek traži bez obzira na iskustvo u mečevima na velikim pozornicama. I to mu ne može biti isprika…

Odgovori

Back to top button