Boks

Odgođen boksački meč između Mikea Tysona i Jakea Paula

Boksački meč između Mikea Tysona i Jakea Paula je odgođen, priopćili su iz Netflixa.

Dvoboj boksačke legende i poznatog youtubera trebao se održati na priredbi zakazanoj 20. srpnja u Arlingtonu.

‘Tyson i Paul neće se boriti 20. srpnja. Tysonov nedavni problemi s čirom ograničili su njegovu sposobnost da u potpunosti trenira sljedećih nekoliko tjedana.

Borba je odgođena. dvoboj bi se trebao održati u drugoj polovici ove godine, nakon što Mike bude mogao nastaviti trenirati i kada oba borca budu ​​mogla imati jednako vrijeme za pripreme. Takav meč se događa jednom u životu’, piše u Netflixovom priopćenju.

Bivšem svjetskom prvaku, 57-godišnjem Mikeu Tysonu je prije nekoliko dana pozlilo na letu iz Miamija u Los Angeles.

Iz njegovog tima su potvrdili kako se Iron Mike osjećao loše još pri ukrcaju u zrakoplov, ali kako je vrijeme prolazilo zdravstveni problemi bili sve ozbiljniji.

Iz zrakoplova su kontaktirali hitnu medicinsku službu koja je bila spremna intervenirati odmah pri slijetanju zrakoplova.

Iron Mike već duže vrijeme ima problema s čirom na želucu, a nakon medicinske intervencije stanje mu se popravilo i sada se osjeća dobro, poručili su iz Tysonovog tima.

Paulova Most Valuable promocija prenijela je Tysonovu i Jakeovu izjavu…

– Moje tijelo je u boljem stanju nego što je bilo od devedesetih i uskoro ću se vratiti u puni trening. Jake Paul, ovo ti je dalo još malo vremena ta pripreme, ali na kraju ću te nokautirati i zauvijek izbaciti iz boksa – kazao je Mike Tyson za čije se zdravlje zabrinuo i Jake Paul koji je podržao odgodu meča:

– Fanovi znaju da se ne želim boriti protiv Irona Mikea pod bilo koju cijenu. Tyson mora biti u svom najboljem izdanju i potpuno spreman. A kada se nađemo u ringu pobijedit ću ga senzacionalnom završnicom. Naš meč će biti jedinstven na svijetu.

Odgovori

Back to top button