Boks

Pogledajte reakciju publike uz ring u trenutku kada je Usyk u 9. rundi poslao Kralj Cigana u nokdaun

Tyson Fury je prošlog vikenda na velikom boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji pretrpio prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Kralj Cigana je u borbi za apsolutnog prvaka teške kategorije podijeljenom odlukom sudaca izgubio protiv Oleksandra Usyka.

Britanski borac se dobro držao s ukrajinskom superzvijezdom kroz prvih osam rundi, no u devetoj je došlo do preokreta.

Naime, završnica devete runde potpuno je pripala Usyku koji je nakon jednog lijevog krošea nastavio napadati Furyja koji se našao u nokdaunu.

Kralju Cigana zaklecala su koljena i samo su ga konopci spasili da ne završi na tlu. Sudac je zaustavio borbu, te počeo brojati Furyja.

Nakon što je sudac završio brojanje oglasio se gong, te je Britanac dobio još malo vremena kako bi došao k sebi. Fury se vratio u meč, ali je u ostale tri runde boksao poprilično oprezno što nije bilo dovoljno za pobjedu.

A borba se lako mogla prekinuti i u trenutku kada Kralj Cigana više nije imao snage se braniti. Sudačka odluka je tada vjerojatno Furyja spasila od brutalnog nokauta.

Publika u Kingdom Areni u Rijadu uživo je svjedočila zapanjujućom Usykovom akcijom, koju su članovi Furyjeve obitelji i tima teško proživljavali.

Turki Alalshikh, glavna osoba zadužena za sport i zabavu u Saudijskoj Arabiji, na društvenim mrežama je objavio zanimljiv video koji prati reakciju publike uz ring.

Na snimci se vidi Cristiano Ronaldo, koji je u jednom trenutku rukom prekrio usta, ali i posebno nervozan Tysonov polubrat Tommy Fury, kao i cijeli tim Kralja Cigana. A kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button