MMA

Tuivasa će niz od tri poraza pokušati prekinuti u meču protiv Tybure

Bivša UFC-ova prvakinja Rose Namajunas vraća se u oktogon. Američka borkinja nastupit će 23. ožujka na Fight Night priredbi u Las Vegasu protiv Brazilke Amande Ribas.

Predsjednik najveće MMA promocije Dana White potvrdio je još nekoliko zanimljivih borbe koje su dogovorena za prvu polovicu godine.

Dvoboj visoko rangiranih teškaša Marcina Tybure i Taija Tuivase predvodit će 16. ožujka UFC Fight Night 239 priredbu u Las Vegasu.

Tuivasa je izgubio zadnja tri meča, bolji od njega su bili Ciryl Gane, Sergej Pavlović i u rujnu prošle godine Aleksander Volkov.

Poljak Tybura je nakon poraza protiv Volkova u listopadu 2021. izborio dvije pobjede u nizu (Aleksander Romanov i Blagoj Ivanov), a lani u srpnju je prekidom nakon 73 sekunde izgubio od Toma Aspinalla.

Zanimljiva je borba dogovorena u velter kategoriji između Seana Bradyja i Vicentea Luquea. Oni će se 30. ožujka boriti na UFC Fight Night 241 priredbi u Atlantic Cityju.

Brady je početkom prošlog mjeseca ‘submissionom’ (kimura) u trećoj rundi svladao Kelvina Gasteluma, dok je Luquea lani u kolovozu jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Rafaela dos Anjosa.

Odgovori

Back to top button