Boks

Teofimo Lopez otkrio koji bi boksač mogao biti jedini pravi izazov Gervonte Davisu

Neporaženi američki boksač Gervonta Davis je u dosadašnjoj karijeri izborio 29 pobjeda od kojih je u 27 stigao nokautom.

Samo su Germán Meraz i Isaac Cruz izdržali dovoljno dugo protiv njega kako čuli posljednji zvuk gonga u svojem meču.

Tank je posljednju borbu imao u travnju kada je nokautom u sedmoj rundi svladao Ryana Garciju, a u ring se želi vratiti u prvoj polovici sljedeće godine.

Budući da je Devin Haney službeno napustio svoja tri preostala pojasa u lakoj kategoriji, postoji dobra šansa da će Davis, koji je trenutačno WBA-ov prvak, boriti za apsolutnog prvaka.

Još jedan borac koji je držao naslove u lakoj kategoriji bio je Teofimo Lopez, koji je sada prvak super lake divizije. Lopez ističe kako je Gervonta Davis najbolji u skupini boksača bliskih kategorija.

– Tank je dobar borac koji sjajno boksa. On ima sve što je potrebno kako bi pobijedio svoju konkurenciju – rekao je Teofimo Lopez, ali i otkrio koji bi mu boksač mogao stvoriti probleme:

– Jedini koji bi mu mogao biti pravi izazov je Shakur Stevenson i to zato što je odličan tehničar. Shakur je sjajan kada treba razmišljati. Tenk se borio protiv mnogih lovaca B i C klase. Ryan Garcia je A+ klasa u medijima i društvenim mrežama, ali ne kao boksač, svi to znamo.

Odgovori

Back to top button