MMA

Ngannou pregovara s ONE-om, Sityodtong: I mi smo u igri, nismo mu još dali konačnu ponudu

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou nakon odlaska iz najveće svjetske MMA promocije još ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Kamerunski udarač se nadao kako će vrlo brzo dobiti neku ponudu za boksački meč protiv Tysona Furyja ili Deontaya Wildera, ali zasad ništa od tih mečeva.

Furyja se nakon propalih razgovora s Usykom povezuje u mogućem okršaju protiv Andyja Ruiza, dok se Wildera spominje u potencijalnom meču protiv Anthonyja Joshue.

Ngannou je dobio sasvim jasnu poruku, pa bi za njega možda bilo dobro da pronađe MMA promociju u kojoj bi nastavio borilačku karijeru.

Kamerunac je jednom otkrio kako ima ponude PFL-a i ONE Championshipa, ali i još nekih organizacija.

Chatri Sityodtong, predsjednik ONE Championshipa, otkrio je u razgovoru s Chaelom Sonnenom kako njegova organizacija želi dovesti bivšeg UFC-ovog prvaka.

– Francis donosi uzbuđenje sa svojom snagom koja svakoga može nokautirati. Vjerujem da uskoro stiže velika vijest za njega bez obzira je li se radi o MMA-u ili o boksu – kazao je Chatri Sityodtong, pa dodao:

– Francis je dobra osoba i volim ga, ali ne znam gdje će nastaviti karijeru. Mogu samo potvrditi da smo i mi s njime u pregovorima. Dobio je mnogo ponuda, ali i mi smo još u igri. Naša ponuda nije konačna, još je dorađujem i podložna je promjenama.

>>> Pogledajte kako je na nedavnom državnom prvenstvu savateu (combat) borac od 167 kg ispao iz ringa i umalo pao na sutkinju

Odgovori

Back to top button