Boks

Joshua poručio Franklinu: Sada je najgore vrijeme boriti se protiv mene

Anthonyja Joshuu u subotu se vraća u ring, a protivnik mu je Amerikana Jermaine Franklin.

Pred bivšim prvakom je veliki izazov i opasan protivnik koji je u studenom prošle godine dobro namučio Dillana Whytea, no na kraju je izgubio.

Britancu je to prva borba nakon dva poraza protiv Oleksandra Usyka.

– Sretan sam što se ponovno borim – istaknuo je Anthony Joshua.

Uoči subotnjeg boksačkog spektakla u londonskoj O2 Areni, Franklin je nekoliko puta ponovio kako ga ne zanima ‘trash talk’ izvan ringa, ali je morao spomenuti kako je sada najbolje vrijeme boriti se protiv Joshue, koji ima tri poraza u posljednjih pet borbi.

– Što više govoriš, to si kopaš dublji grob – kazao je Anthony Joshua i nastavio:

– Sada je najgore vrijeme boriti se protiv mene. No poštujem protivnika i spreman sam za 12 rundi. Vjerujem u snagu svojih udaraca i ranije ću završiti meč.

Joshua nije izbjegao pitanje o propalom dogovoru oko meča za apsolutnog prvaka teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

– Ne mogu vjerovati da se borba nije mogla dogovoriti, i to tako značajan meč. Toliko razgovora i potrošenog vremena, a na kraju ništa – prisnažio je Anthony Joshua.

Promotor Eddie Hearn je najavio kako bi Joshua, bude li pobijedio Franklina, sljedeći meč trebao imati protiv nekadašnjeg suparnika Dilliana Whytea, a nakon toga bi mogla doći borba s Wilderom ili Furyjem.

Odgovori

Back to top button