MMA

Belal Muhammad otkrio kako će Khabib biti uz njega u meču protiv Seana Bradyja

Najjača svjetska MMA promocija je za 22. listopada pripremila odličnu priredbu s bogatim programom i vrlo atraktivnim mečevima.

Borba za prvaka lake kategorije između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva predvodi UFC 280 priredbu koja će se održati u Abu Dhabiju.

U sunaslovnom meču Aljamain Sterling brani pojas prvaka bantam kategorije protiv T.J. Dillashawa.

Na programu se našao i velteraški okršaj između Belala Muhammada i Seana Bradyja. Sudar je to dvojice rangiranih američkih boraca, Muhammad je na petom, a Brady na osmom mjestu.

Belal je nedavno s fanovima podijelio zanimljivu informaciju, kako će uz njega u meču protiv Seana biti i Khabib Nurmagomedov.

Neporaženi Dagestanac i bivši prvak lake kategorije na toj će priredbi biti i uz Islama Makhacheva, te će njegova pažnja vjerojatno više biti usmjerena na svog sunarodnjaka, koji želi osvojiti UFC-ov naslov.

– Khabib će također biti uz mene u sljedećoj borbi, to je u redu. Savršena 1-2-3 kombinacija, mislim da je nemoguće imati bolju skupinu ljudi uz kavez. Kada sam imao posljednji kamp prije borbe protiv Luquea, trenirao sam s Khabibom i njegovom ekipom u Las Vegasu, bio sam tjedan dana s njima i baš su mi se svidjeli – kazao je Belal Muhammad i dodao:

– Ali nam je zajednički menadžer, i on mi je rekao kako oni mogu biti dobri za mene. Naravno da sam na to pristao, a onda mi je Khabib poslao poruku i rekao mi da dođem. Sve su mi osigurali, sobu, automobil… Ništa mi nije nedostajalo.

Odgovori

Back to top button